30 jarig bestaan gevierd!

20 oktober 2018 zijn we met een grote touringcar afgereisd naar Rotterdam om daar naar een concert van de Josti Band te gaan. Hiermee vierden we ons 30-jarig bestaan van de stichting.

Avondvierdaagse wandelen 2017

Seizoen afgesloten met afdansen

http://www.rtvstichtsevecht.nl/video/49386229/afdansen-bij-stichting-samen-verder/

Wandelen bij 's Graveland


We hadden 18 maart een leuke ontmoeting in het bos met een amazone.

Liesje is gek op paarden, dus haar dag kon niet meer stuk.


Oorkonde voor vrijwilligers dansgroep

Geslaagd Sinterklaasfeest

Donderdagavond 17 november was het weer een groot feest met de komst van Sinterklaas naar de Vondel.

Ook burgemeester Witteman was van de partij!


Artikel in de VAR

NIEUWS Zes genomineerden voor Vrijwilliger van het jaar Stichtse Vecht

Wie van de genomineerden mag deze mooie vrijwilligersprijs in ontvangst nemen? 

STICHTSE VECHT > Dit jaar was er weer de mogelijkheid om groepen vrijwilligers en individuele vrijwilligers voor te dragen. De organisatie van deze verkiezing is in handen van Gilde Stichtse Vecht. Er waren circa 27 voordrachten van verenigingen en organisaties uit de verschillende kernen van de gemeente, maar ook uit verschillende sectoren van het vrijwilligerswerk. Dit is dit jaar een zeer hoge score hetgeen weergeeft de aandacht en waardering voor het vrijwilligerswerk in onze gemeente.

Uit al deze voordrachten kwam duidelijk naar voren de inzet en motivatie van de vele vrijwilligers in deze kernen. Voor de jury was het een moeilijke opgave om te komen tot drie genomineerden. Na langdurig beraad zijn er drie groepen genomineerd. Dansgroep Samen VerderStichtse Vecht, Timmerdorpen Maarssen en Maarssenbroek en Wijkcentrum Over Noord Breukelen. 

Er zijn ook drie individuele vrijwilligers genomineerd. Roger Clements (OSM Basketball), Nanny Heijmans ( Zwembad de Meent) en Karel van Teeseling ( KBS De Wilde Wingerd). 

Vrijdag 25 november wordt tijdens de vrijwilligersfeestavond in het theater 4 en 1 in Breukelen, door de voorzitter van de jury, wethouder Linda van Dort, bekend gemaakt wie van de genomineerden groepen en individueel vrijwilligers de vrijwilligersprijs 2016, een prachtig beeldje ontworpen door beeldend kunstenaar Lolke van der Bij, in ontvangst mag nemen. Dit wordt een spannend moment voor de genomineerden. Alle verenigingen /organisaties hebben van de vrijwilligerscentrale een uitnodiging ontvangen om zich te laten vertegenwoordigen op deze vrijwilligersfeestavond.


NK-G dansen in Steenwijk 4 juni 2016

 

 

Niek en Linda 7de in de Ballroom klasse

 

 

Joey en Bea 4de in da Cha-Cha-CHa 


Artikel in de Vechtstroom

Onderstaand artikel verscheen woensdag 14 september in de Vechtstroom


Zaterdag 17 september 2016
Opening Nationale sportweek.

Vanmorgen, 9 uur de opening van deze week door wethouder Vital van der Horst!
Wat een feest....alle gekleurde ballen en de bal met de belletjes werden door hem in het water gegooid.... . En natuurlijk kwamen ze direct retour. Een waar feest met veel plezier.